انجام حرکات اصلاحی

آیا انجام حرکات اصلاحی ، واقعا موثر است؟

یکی از مشکلاتی که امروزه بسیاری از افراد از وجود آن رنج می‌برند وجود ناهنجاری‌های بدنی و وضعیت‌های نامناسب بدنی است که خود، باعث بروز مشکلاتی جدید برای آن‌ها می‌شود. این ناهنجاری‌ها و وضعیت‌های بد بدنی حاصل نشستن‌های اشتباه، راه رفتن‌های غلط و به طورکلی حرکات اشتباهی است که در نشستن و برخاستن از آن‌ها سر می‌زند. این ناهنجاری‌ها به مرور وضعیت بدن را دچار اختلال و آسیب و درد می‌کند که می توان با انجام حرکات اصلاحی، آن ها را برطرف کرد.

حرکات اصلاحی در صدد رفع این مشکلات بر آمده‌اند و سعی دارند به رفع این بد شکلی‌ها کمک کنند و توازن و تعادل را به بدن افراد بازگردانند. این حرکات، تمریناتی ورزشی هستند که باعث می‌شوند بدن، به حالت نرمال خودش بازگردد و عملکرد بهینه و متناسبی داشته باشد.

هدف از انجام این حرکات این است که کمک کنند تا بدن به وضعیت مطلوب دست یابد. وضعیت مطلوب وضعیتی است که در آن یک مفصل به نحوی مطلوب بر روی سایر مفاصل مرتبط قرار گیرد به طوری که عضلات بدن با وضعی مناسب در اطراف مفاصل جای گیرند نه وضعیتی که انسان صرفا در آن وضع، احساس خوب و راحتی داشته باشد. در این مقاله به بخشی از کاربردهای حرکات اصلاحی اشاره می‌کنیم.

کاربردهای حرکات اصلاحی و تمرینی برای بدن

1- بسیاری از افراد علاقمند به ورزش کردن و انجام فعالیت‌های فیزیکی هستند اما به دلیل وجود ناهنجاری در بدن، با خطر آسیب دیدگی مواجه هستند. انجام حرکات اصلاحی به این افراد کمک می‌کند امکان بروز چنین خطرات و آسیب‌هایی را در بدن خود کاهش دهند.

2- افرادی که دچار بد فرمی در بدن هستند معمولا از درد در ناحیه‌ای از بدن شکایت دارند و به خوبی نمی‌توانند به فعالیت‌های روزانه‌شان ادامه دهند. انجام حرکات اصلاحی تمرینی به این افراد کمک می‌کند تا بدون ترس و تشویش و اضطراب به انجام فعالیت‌های روزانه‌شان مبادرت ورزند.

3- انجام حرکات اصلاحی در بسیاری از موقع به کاهش درد بدن منجر می‌شود و از طرفی نتایجی که این حرکات برای بدن فرد ایجاد می‌کنند بسیار فوری و قابل توجه است.

کاربرد حرکات اصلاحی

کاربرد حرکات اصلاحی

4- انجام این تمرینات سبب می‌شود کنترل و تنظیم بدن به دست خود فرد باشد. به خصوص در هنگام درد، جراحی و…. این حرکات، بدون مصرف دارو انجام پذیر و در کاهش درد موثرند.

5- انجام حرکات اصلاحی، موجب می‌شود عملکرد فیزیکی افراد گسترش یابد و پیشرفت کند.

6- با انجام دادن حرکات اصلاحی و تمرینی ورزشی، می‌توانید میزان ضعف عملکرد بدن خود و میزان ناهنجاری آن را تشخیص دهید و نسبت به رفع آن عیوب، اقدام کنید.

7-  انجام این تمرینات سبب می‌شود بتوانید با افزایش دادن قدرت و توان بدن، انعطاف پذیری بیشتری کسب کنید.

8- انجام حرکات اصلاحی راهی موثر برای همه افراد جامعه و در هر سنی هستند چرا که توانایی افراد و قدرت بدنی آن‌ها را افزایش می‌دهند.

9- انجام حرکات اصلاحی ساختار بدن را مجددا بازسازی می‌کند و توان آن را بهبود می‌بخشد. لذا بدن فرد می‌تواند برای انجام هر گونه فعالیتی آزاد و رها باشد.

10- انجام حرکات اصلاحی به افرادی که ورزشکار هستند و یا به انجام تمرینات ورزشی و فیزیکی علاقمندند و یا میزان فعالیت و تلاششان در طول شبانه روز زیاد است، کمک می‌کند تا با عملکرد بهتر بدن، بتوانند کاراییشان را افزایش دهند تا در انجام کارهایشان اختلال ایجاد نشود. از طرفی انجام این حرکات به آنان کمک می‌کند تا چنانچه دچار آسیب شدند زودتر و بهتر نسبت به رفع آن اقدام کنند و به بازتوانی، دست یابند.

11- انجام حرکات اصلاحی، ساختار بدن را بهینه می‌کند و حرکات بدن را با کیفیت نموده هماهنگی بین عضلات مرکزی بدن را ایجاد می‌کند.

12- انجام حرکات اصلاحی و تمرینی برای بازگشت بدن به حالت طبیعی هم‌چنین، راه حلی بلند مدت برای افرادی است که به دنبال حل مشکلات مفصلی، برطرف کردن آسیب‌های ناشی از آن و به خصوص درد هستند.

13- بسیاری از افراد که از مشکل عدم تناسب در اندامشان رنج می‌برند در حقیقت دچار نوعی بد فرمی و ناهنجاری در بدن هستند که با انجام حرکات اصلاحی و بر طرف کردن آن عیب می‌توانند به تناسب اندام مدنظرشان دست یابند. انجام این حرکات تمرینی در ایجاد و شکل دهی به بدنی آماده و سلامت نقش موثر دارند.

برخی از این ناهنجاری ها عبارتند:

14- انجام حرکات اصلاحی، روشی غیر تهاجمی و بدون درد و بدون دارو و بی نیاز به عمل جراحی است تا التهابات بدن را کاهش دهد و از میزان آسیب‌های آن بکاهد. بسیاری از افراد از درد در نواحی بدن از جمله در ناحیه کمر، گردن و ستون فقرات، شانه ها، ران، پاها به خصوص پاشنه پا، زانوها و… شکایت می‌کنند، انجام این حرکات، از شدت درد آن‌ها می‌کاهد.

15- این تمرینات موجب می‌شوند عملکرد مفاصل بهبود یابد و دامنه حرکت آن‌ها افزایش یابد.

16- با انجام حرکات اصلاحی، گردش خون بهبود می‌یابد و با افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن، بافت‌های آسیب دیده به زودی و به نحو صحیح، ترمیم می‌شوند.

17- چنانچه افرادی بیماری‌هایی از قبیل آرتروز و خار پاشنه و.. داشته باشند می‌توانند با انجام این تمرینات از میزان درد خود بکاهند و تعادل را به بدن خویش بازگردانند.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.