دلایل باردار نشدن

چرا باردار نمی شوم؟ شش دلیل باردار نشدن بعد از اقدام + راه حل

من باردار نمیشم. چیکار کنم؟ چرا باردار نمیشم؟ یکی از سوالاتی که اکثر کسانی که اقدام به بارداری کرده اند ولی تا اکنون نتیجه نگرفته اند.  احتمالا تا اینجا که آمده اید، چند وقتی است که اقدام به بارداری داشته اید و باردار نشده اید و احتمالا پیش خود فکر کرده اید که نابارورید! اما صبر کنید! اقدام به بارداری را چطوری تعریف می کنید؟ حتما می گویید پاسخ ساده ای است. یعنی رابطه داشتن بدون جلوگیری! اما باید بگوییم که در اشتباه هستید و این تتریف شما تنها قسمتی از اقدام به بارداری است.

برای باردار شدن و بخصوص بارداری سریع تنها داشتن رابطه کافی نیست و باید یک سری از نکات را در کنار هم رعایت کنید تا سریع باردار شوید. از جمله این نکات می توان به چکاپ های اولیه، رژیم غذایی تخصصی ( بخصوص اگر جنسیت فرزند برایتان مهم است)، نوع فعالیت بدنی، نحوه توقف صحیح جلوگیری از بارداری، پیدا کردن دقیق ترین زمان تخمک گذاری و شرایط رابطه مثلا اینکه پوزیشن چگونه باشد، عمق دخول چقدر باشد و.... باید بگوییم در صورتیکه تمامی این نکات را در کنار هم رعایت کنید به احتمال زیادی، خیلی سریع باردار می شوید. برای اطلاع از این نکات و نحوه رعایت آن ها، می توانید اپلیکیشن مینت را از طریق لینک زیر دانلود کنید، سپس گزینه میخواهم باردار شوم را انتخاب کنید و به سوالات آن پاسخ دهید. کاربران اپلیکیشن مینت، به کمک این بخش در بازه زمانی 2 الی 6 ماهه باردار شده اند.

چنانچه باردار نمی شوید و میخواهید سریع باردار شوید، حتما به این بخش توجه کنید

برای این که بتوانیم راهکاری به شما بگوییم که سریع باردار شوید، باید اولا بفمیم که چرا تا کنون باردار نشده اید. بنابراین ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید و به سوالات آن با دقت پاسخ دهید. با پاسخ دادن به این سوالات، شرایط باروری شما و همسرتان تحلیل شده و سپس با توجه به شرایطی که دارید، راهکار را دریافت خواهید کرد.

تحلیل شرایط

من باردار نمیشم، چیکار کنم؟ دلایل باردار نشدن

اگر به دنبال یافتن علت باردار نشدن خود هستید، شما تنها نیستید. ممکن است این طور به نظر برسد که باردار شدن یکی از ساده ترین کارها باشد اما گاهی اوقات چنین نیست. در ادامه 6 دلیل برای باردار نشدن در دوران اقدام و کارهایی که شما می­توانید برای درمان آن انجام دهید آورده شده است.

چطوری در کمترین زمان ممکن باردار بشم؟🤰
به کمک جاده اقدام به بارداری اپلیکیشن مینت در بازه ۲ الی ۶ ماهه باردار میشید😇

تازه میتونید خودتون انتخاب کنید جنسیت فرزند آینده‌تون پسر باشه یا دختر👶👧

همین الان اپلیکیشن مینت رو نصب کنید، تا شرایط شما و همسرتون، رایگان، توسط پزشک تحلیل بشه و از جزئیاتش باخبر بشید.


اختلال در تخمک گذاری

قبل از توضیح دادن در رابطه با اختلالات تخمک گذاری باید بگوییم اولین دلیل این است که با تشخیص زمان دقیق تخمک گذاری آشنا نیستید. اکثر زوجین بدون اینکه زمان دقیق تخمک گذاری را شناسایی کنند، اقدام به بارداری کرده و پس از چند وقت که باردار نشدند، بلافاصله فکر می کنند که نابارور هستند. این نکته را بدانید که اولین قدم برای اقدام به بارداری موفق، شناسایی زمان دقیق دوران باروری است.

با چند روش می توانید این دوران را شناسایی کنید:

  • ترشحات واژینال
  • کیت تخمک گذاری
  • دمای پایه بدن
  • اپلیکیشن مینت

برای باردار شدن، بدن باید طی پروسه ای که تخمک گذاری نام دارد، تخمک آزاد کند. عوامل بسیاری در این زمینه نقش دارند. تخمک گذاری به تعادل هورمونی نیاز دارد و این پروسه به راحتی مختل می شود. برای اینکه تخمک گذاری انجام شود، هورمونی که گنادوتروپین آزاد می­ کند باید سبب آزاد شدن هورمون محرک فولیکول و هورمون جسم زرد تخمدان شود. پروژسترون و استروژن نیز در آماده شدن رحم برای دریافت تخمک بارور شده و رشد آن نقش دارند.
اختلالات تخمک گذاری علت اصلی 25 درصد از موارد ناباروری است. بیشتر اختلالات تخمک گذاری را میتوان با یک آزمایش خون ساده که میزان هورمون ها را می سنجد، تشخیص داد.

این اختلالات عبارتند از:

  • عملکرد مختل غده هیپوفیز

غده هیپوفیز مسئول تولید و تنظیم بسیاری از هورمون ها در بدن است.

غده هیپوفیز پرکار یا کم کار می­تواند هورمون ها را به هم ریخته و مانع از باردار شدن شود.

  • پرولاکتین بیش از حد

پرولاکتین اضافی تولید استروژن را کاهش می ­دهد و ممکن است منجر به ناباروری شود.

  • نارسایی زودرس تخمدان ها

این وضعیت ممکن است به دلیل واکنش خودایمنی یا فقدان زودرس تخمک ها در تخمدان باشد. هنگامی که تخمدان، تخمک تولید نمی­کند، تولید استروژن در زنان زیر 40 سال کاهش می یابد.

  • سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)

این سندروم، منجر به عدم تعادل هورمونی می­ شود که روی تخمک گذاری تاثیر می­گذارد.

سندرم تخمدان پلی کیستیک یکی از رایج ترین علل ناباروری در زنان است اما می­توانید با تغییر سبک زندگی و دارو آن را درمان کنید.

بیشتر اختلالات تخمک گذاری با یک آزمایش خون ساده که میزان هورمون­ ها را می­ سنجد قابل تشخیص است. تشخیص ناتوانی زودرس تخمدان­ ها و PCOS ممکن است به سونوگرافی نیاز داشته باشد.

انسداد لوله های فالوپ

اگر تخمک­ گذاری به موقع انجام شود، قدم بعدی در یک باردرای موفق زمانی است که تخمک با اسپرم تماس پیدا می­کند. این اتفاق معمولاً در لوله­ های فالوپ رخ می­ دهد اما اگر لوله های فالوپ،بسته شده یا صدمه ببینند، باردار شدن دشوارتر می­ شود. اگر تعداد اسپرم ها قابل قبول و هورمون­ های شما منظم باشند، این مورد می ­تواند علت مشکل شما باشد. انسداد لوله ­های فالوپ در زنانی که بیماری التهاب لگن دارند یا جراحی لگن انجام داده ­اند و به ویژه بارداری خارج از رحم، بسیار رایج است. در بسیاری از موارد، پزشکان می­توانند لوله را باز کرده و شانس باروری را افزایش دهند.

اندومتریوزیس یکی از دلایل باردار نشدن

اندومتریوزیس نیز می­تواند دلیل ناباروری باشد. این بیماری معمولاً تا زمانی که مشکل باروری ایجاد نشود، ناشناخته می­ماند. اندومتریوزیس زمانی است که بافت اندومتریال خارج از رحم رشد می ­کند و به اعضا و/یا دیگر بافت ­های حفره لگن می­چسبد.

از آنجایی که بافت اندومتریال به نوسانات ماهانه هورمون ­ها در چرخه قاعدگی واکنش نشان می­دهد، ممکن است منجر به دل درد شدید، خونریزی سنگین، قاعدگی طولانی مدت، حالت تهوع، مشکلات روده و مثانه و درد حین رابطه جنسی شود. تخمین زده می ­شود که حدود 200 میلیون زن در سراسر جهان به اندومتریوزیس مبتلا باشند. از آنجایی که لاپاروسکوپی و بیوپسی تنها روش ­های تشخیصی رسمی هستند، بسیاری از زنان از ابتلا به این بیماری مطلع نیستند.

ناباروری همسر

با اینکه بسیاری از زنان فکر می­ کنند علت ناباروری به آنها مربوط است، این مسئله همیشه درست نیست. در حدود یک سوم موارد، مرد نابارور است. ناباروری مردان می­تواند چندین علت داشته باشد از جمله:

  • تعداد پایین اسپرم
  • تحرک پایین اسپرم
  • انسداد لوله­ های وازو دفران
  • اختلال در نعوظ

متخصص نازایی معمولاً با بررسی نمونه مایع منی مرد، زیر میکروسکوپ می­تواند به سادگی تعداد پایین اسپرم و سرعت پایین اسپرم را تشخیص دهد. یکی از رایج ­ترین علل مشکلات اسپرم، واریکوسل است که همان ورم رگ­ های تخلیه بیضه است. این بیماری قابل درمان است و شانس بارور شدن را افزایش می­ دهد.

مشکلات پزشکی کشف نشده

نقش مشکلات پزشکی در باردار نشدن

نقش مشکلات پزشکی در باردار نشدن

با اینکه ممکن است باردار شدن به نظر ساده بیاید، پروسه بسیار پیچیده ­­ای است که بسیاری از سیستم ­های دیگر بدن روی آن تأثیر می­ گذارند. اگر دیگر بخش ­های بدن به درستی کار نکنند، می­توانند به سادگی تعادل هورمونی موردنیاز برای باردار شدن را به هم بزنند. هر زمان که در باردار شدن با مشکل مواجه شدید، بهتر است توسط پزشک کاملاً معاینه شوید تا علت آن شناسایی شود.

سبک زندگی شما (و/یا همسرتان) نیز ممکن است علت باردار نشدن شما باشد. مصرف دارو یا الکل و سیگار کشیدن روی توانایی شما برای باردار شدن و داشتن بارداری سالم تأثیر می­ گذارد. مواد مخدرهایی مانند کوکائین و ماریجوانا می­توانند روی تعداد اسپرم و سرعت آنها تأثیر بگذارند. تنباکو و الکل منجر به کاهش شانس باردار شدن و افزایش خطر سقط جنین می ­شوند. مصرف میزان زیاد کافئین، سبک زندگی ناسالم و قرار گرفتن در جکوزی و سونا (برای مردان) نیز با ناباروری مرتبط است.

باردار نشدن ناشی از سن

در سال 1972، میانگین سن زنانی که برای نخستین بار مادر می­ شدند، 21 سال بود. در سال 2016 این سن به 26 رسید. بسیاری از زنان سعی دارند در سنین بالاتر بچه دار شوند. در زنانی که مدارج علمی را طی کرده بودند، 30 سالگی سن نخستین بارداری بود. با اینکه معمولاً دلایل بسیار خوبی برای به تعویق انداختن بارداری وجود دارند، بالا رفتن سن می­تواند در باردار شدن مشکل ایجاد کند. هرچه سنتان بیشتر باشد، احتمال ناباروری بیشتر می­شود. طبق استانداردهای زایمان، زنانی که 35 ساله یا مسن­تر هستند، “در نهایت سن بارداری هستند”.

نگاهی به ناباروری بدون توضیح

زوج نابارور یا افرادی که همه تست ها را انجام داده اند و دلیلی برای ناباروری آنها وجود ندارد درمورد آنها ناباروری بدون توضیح تشخیص داده می شود. حدود 15% زوج های نابارور چنین مواردی هستند که درمورد آنها از عبارت ناباروری ایدیوپاتیک استفاده می شود.

به احتمال خیلی زیاد این نوع ناباروری به مشکلاتی درمورد کیفیت پایین تخمک یا اسپرم مربوط می شود یا مشکلاتی با رحم یا لوله های فالوپ که در زمان آزمایش عادی باروری قابل تشخیص نیستند.

درمان های احتمالی برای ناباروری بدون توضیح که بیشتر اوقات هم نتیجه بخش است را بشناسید:

روش کمک بارورسازی آی یو آی

روش کمک بارور سازی آی وی اف

تحریک تخمدان ها

زمانبندی درست برای رابطه جنسی

اصلاح سبک زندگی

بالاتر توضیح دادیم که حدود 15 % موارد نازایی مربوط به ناباروری بدون توضیح است. دلیل تفاوت این درصدبندی این حقیقت علمی است که متخصصین درمورد آزمایش استاندارد ناباروری به توافق نرسیده اند. این آزمایش بنابر وضعیت و پروتکل های آزمایشی پزشک بیمار میتواند متفاوت باشد. دستورالعمل پزشکی باروری انجمن آمریکا درمورد آزمایش استاندارد ناباروری موارد زیر را درنظر میگیرد:

◄ ارزیابی تخمدان ها

◄ هورمون HCG که وضعیت رحم و لوله های فالوپ را ارزیابی میکند

◄ ارزیابی مایع منی

در بعضی موارد پزشک با روش تشخیصی لاپاراسکپی که یک تکنیک جراحی کمی تهاجمی است، ارگان های داخلی و وضعیت هرکدام را با یک دوربین کوچک بررسی میکند. همراه با این جراحی ممکن است یک معاینه و بررسی پزشکی از پرونده جنسی فرد هم انجام شود.

فراموش نکنید که زن و شوهر، هردو، ممکن است درگیر ناباروری بدون توضیح باشند. این نوع نازایی بسیار آزاردهنده است چون افراد درگیر میدانند مشکلی دارند ولی دلیل این مشکل را نمیدانند. در کنار بعضی موارد ناباروری، ناباروری بدون توضیح ممکن است با گذر زمان برطرف شود.

دلایل ناباروری بدون توضیح کدام اند؟

همانطور که بالاتر خواندید این نوع ناباروری دلایل ناشناخته ای دارد. این احتمال هست که فرد یا زن و شوهر که بارور هستند احتمالا دچار ناباروری بدون توضیح شده باشند چون پس از یک سال اقدام به بارداری، نتیجه نگرفته اند.

وقتی دلیلی برای ناباروری بدون توضیح نباشد، نزدیک ترین دلایل بررسی خواهد شد.

وقتی دلیلی برای ناباروری بدون توضیح نباشد، نزدیک ترین دلایل بررسی خواهد شد.

به همین ترتیب بعضی پزشکان فکر میکنند که احتمال بروز چنین وضعیتی آزمایش های ارزیابی ناباروری است که در درجه اول ممکن است به دلیل ناکافی بودن روش های تست باعث بروز نقص های ظریفی در روند درمان زوجین یا فرد شده باشد.

بیشترین احتمال برای ناباروری بدون توضیح یکی از موارد زیر است:

  • مشکلات تخمک گذاری
  • پایین بودن کیفیت تخمک
  • پایین بودن کیفیت اسپرم
  • ناکافی بودن تعداد رابطه جنسی یا همخوان نبودن زمان رابطه با زمان تخمک گذاری
  • بیماری مرتبط با سلامت لگنی و در درجه اول مربوط به لوله های فالوپ و رحم

آیا درمانی برای ناباروری بدون توضیح وجود دارد؟

وقتی دلیلی برای مشکل وجود نداشته باشد، روش های درمانی بیشتر اوقات بر دلایلی که احتمال بیشتری دارند متمرکز می شود. بااین اوصاف گزینه های درمانی زیر را میتوان درنظر گرفت:

روش کمک بارورسازی آی یو آی– این گزینه از تزریق غیرطبیعی اسپرم شامل شست و شو و جمع آوری اسپرم و سپس قرار دادن آن مستقیما داخل رحم زن در زمان تخمک گذاری است.

تجویز کلومیفن– این قرص باعث تحریک تخمدان ها برای رهاسازی تخمک ها در ماه می شود که به جای یکی، چند تخمک آزاد خواهد شد. بسیاری از متخصصین باروری درکنار آی یو آی این قرص را هم تجویز میکنند.

زمانبندی درست برای رابطه جنسی– زوجین یا زن درگیر ناباروری بدون توضیح برای انجام هدفمند رابطه در زمان تخمک گذاری آموزش میبینند. بهتر است رابطه جنسی منظم داشته باشند.

تزریق گنادوتراپین ها– درمان های همراه با گنادوتراپین شامل هورمون هایی می شود که باعث تحریک تخمک سازی در زن و همچنین درمان کاهش تعداد اسپرم در مرد می شود. درمان با گنادوتراپین با آی یو آی ترکیب می شود و در نتیجه موفقیت بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

تغییر سبک زندگی زوجین– آن دسته از زنانی که درگیر ناباروری بدون توضیح هستند بهتر است با سیگار خداحافظی کنند و مصرف الکل و کافئین را محدود کنند یا کاملا آن را کنار بگذارند. همچنین مدیریت وزن به افزایش قدرت باروری کمک میکند. مردان هم بهتر است درگیر افزایش وزن نشوند.

دلایل باردار نشدن بعد از اولین اقدام چیست؟

اگر انتظار دارید که بعد از اولین اقدام و داشتن رابطه باردار شوید، کاملا اشتباه می کنید. چرا که در بهترین شرایط ( در صورتیکه دقیقا در زمان تخمک گذاری رابطه داشته باشید و تخمک آزاد شده باشد و کیفیت اسپرم های همسرتان در بهترین شرایط باشد، باز 20 الی 30 درصد احتمال بارداری وحود دارد. بنابراین باید حداقل تا 6 ماه به خود و همسرتان فرصت دهید تا جواب مثبت بی بی چک را دریافت کنید.

آیا میتوان جلوی ناباروری را گرفت یا از آن دوری کرد؟

شما نمیتوانید جلوی بعضی دلایل نازایی را بگیرید. ولی زن و مرد میتوانند با رعایت فاکتورهای باروری، شانس باردار شدن را افزایش بدهند.

مثلا زنان بهتر است نکات زیر را درنظر داشته باشند:

  • کنار گذاشتن سیگار
  • خودداری از الکل و داروهای مخدر
  • ورزش منظم ولی نه چندان سنگین و پرفشار که در چرخه قاعدگی شما تداخل ایجاد کند.
  • حفظ وزن سالم

همچنین مردان بهتر است نکات زیر را در نظر داشته باشند:

◄ خودداری از تنباکو، مخدر و زیاده روی در نوشیدن الکل

◄ خودداری از قرار گرفتن در دمای بالا مثل سونای گرم

◄ خودداری از قرار گرفتن در محیط آلوده به مواد سمی

◄ ورزش منظم

زندگی با وجود ناباروری

بله زندگی در چنین شرایطی سخت است. اینکه هر ماه تلاش کنید ولی نتیجه نگیرید هم ناامیدکننده است هم روی کیفیت رابطه زناشویی تان تأثیر میگذارد. همچنین سلامت عاطفی زن و مرد را تحت تأثیر قرار میدهد.

اینکه وارد اجتماع می شوید و دیگران صاحب فرزند شده اند ولی شما هنوز موفق نشده اند ناراحت کننده است. باید اضافه کنیم آن دسته از زنانی که از روش های کمک بارورسازی مثل آی وی اف برای باردار شدن استفاده میکنند، داروهای هورمونی و محرک تخمک بر سلامت عاطفی آنها تأثیر منفی میگذارد.

مطالعات زیادی گویای این هستند که حتی سلامت جسمی زن هم در معرض خطر قرار میگیرد که احتمالا ارتباطی با سرطان سینه و تخمدان هم پیدا میکند. اگر تجربه ناباروری دارید بهتر است با متخصص باروری درمورد روش های کنار آمدن با مشکل ناامیدی ناشی از این ناکامی صحبت کنید. فراموش نکنید که یک نیروی متخصص حمایتی به خوبی کمک میکند تا شما از این حس ناراحت خارج شوید.

ناگفته نماند که بعضی از زوج ها میتوانند پس از تجربه ناموفق باروری اقدام به فرزندخواندگی کنند و این موضوع درمورد شما هم ممکن است.

شما میتوانید همچنین سؤالاتی را از متخصص باروری بپرسید و درمورد حسی که دارید بیشتر بدانید. با این سؤالات بیشتر آشنا شوید:

اگر بالای 35 سال داشته باشم بهتر است یک سال برای آزمایش ناباروری صبر کنم یا خیر؟

دلیل ناباروری من درصورت بدون مورد بودن آزمایش های من و همسرم چیست؟

از چه سنی قدرت باروری کم می شود؟

بهترین زمان در چرخه قاعدگی برای باردار شدن چه زمانی است؟

اگر به تازگی از روش های جلوگیری استفاده میکنم فاصله منطقی بین قطع روش جلوگیری و اقدام به بارداری چقدر است؟

آیا روش های جلوگیری باعث ناباروری می شوند؟

سخن پایانی: چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

در اصل، زوج­ هایی که قصد باردار شدن دارند و بیشتر از یک سال است که رابطه جنسی مداوم و محافظت نشده دارند و باردار نمی­ شوند، باید با پزشک خود درمورد مشکلات محتمل در ناباروری صحبت کنند. زوج­ هایی که 35 ساله یا بیشتر هستند یا مشکلات و سوابق پزشکی شناخته شده دارند که می­توانند در باروری فرد اختلال ایجاد کنند، باید هرچه زودتر به متخصص نازایی مراجعه کنند. برخی از بیماری­ های محتمل عبارتند از:

پزشک با پرسش درمورد سابقه پزشکی و بررسی خون و تجزیه و تحلیل اسپرم کار خود را آغاز می­کند. ممکن است روی رحم و تخمدان ­ها سونوگرافی انجام دهند. اگر متوجه هرگونه مشکل شوند، اطلاعاتی را درمورد نحوه درمان علل بیماری و بیشتر کردن شانس باردار شدن در اختیارتان قرار خواهند داد.

برای افرادی که مشکلات باروری خاص دارند یا با گذشت زمان به درمان­ ها پاسخ نمی­دهند، ممکن است راه حل­ هایی مانند لقاح مصنوعی و آی وی اف توصیه شوند.

اگر شما هم یکی از زنانی هستید که با ناباروری دست و پنجه نرم می­ کنید، طبیعی است که احساس سردرگمی داشته و یا از اینکه بدنتان به درستی عمل نمی­ کند ناراحت باشید. با این حال، بسیاری از موارد باردار نشدن کاملا ًقابل درمان هستند. اگر می­ خواهید بدانید چرا درمان نمی ­شوید، صحبت با پزشکتان می­تواند نخستین قدم در یافتن پاسخ این سئوال باشد.

منبع: lomalindafertility، familydoctor

3.6/5 - (57 امتیاز)

دکتر داروساز و فعال در حوزه سلامت بانوان. چند سالی هست که از دانشکده علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی فارغ التحصیل شدم و از همان روزهای نخست به فکر ایجاد تحولی بزرگ در زندگی بانوان ایرانی و جامعه سلامت آنلاین بودم. مینت ساخته شده تا بانوان ایرانی در سلامتی کامل به سر ببرند و از زندگی خود بیشتر لذت ببرند.

یک نظر

  1. نصیری

    سلام من ناشنوا هستم ۳۱ سالمه ۶ سال باردار نشدم میخوام باردار بشم
    میتوتی کمکم کنید ممنون میشم

  2. منصوره رضوي

    سلام خسته نباشيد من ٢٦ سالمه ٤ سال جلوگيري طبيعي ميكردم زماني ك خاستم حامله بشم سريع شدم ولي ٧ ماه پيش سقط داشتم بهاطر اين ك خون من منفي بود و جنين مثبت بعد از تزريق امپول ك ميگفتن براي بارداري هاي بعدي لازم است الان هر چي تلاش ميكنم ولي باردار نميشم دكترم چك كردن منو ميگن مشكلي ندارم ولي نميدونم مشكل از كجاس
    ممنون

  3. اسماء

    سلام وقت بخیر
    من ۲۹ سالمه و الان ۵ ماه ک ازدواج کردیم علی رغم این ک جلوگیری ندارم باردار نشدم. ولی بعد ازدواج سیکل پریودیم نامنظم شد حتی متخصص زنان رفتم و سونگرافی برام نوشت نتیجش این شد ک مشکلی ندارم و یک قرص دفاستون تجویز کردن ب نظر شما دلیلش چی میتونه باشه با تشکر و خدا قوت

  4. مهناز آرغا

    سلام وقت بخیر من مهناز آرغا هستم علت من ناباروری است ۷ساله میرم دکتر هنوز باردار نشدم هرچی داروندارمونو فروختیم خرج دکترا کردیم هنوز جوابی نگرفتیم لطفآ بهمون کمک کنین دلیل اش چیه باردارنمیشم هر کجا میرم میگن چیزی نداری

  5. Kolsom

    سلام وقت بخیر من 19 سالمه 2 ساله ازدواج کردم نزدیک 9 ماه میشه که اقدام به بارداری کردم اما نشدم . دو سال قرص ال دی خوردم . ایا مشکلی هست

  6. سمیرا

    سلام من‌۳‌ماهه برای بارداری اقدام کردمولی هنوز موفق نشدم میشهراهنماییم کنی

  7. زهرا

    سلام و درود وقتتون پر خیر و برکت من ۲۹ سالمه و۵ ماه پیش سقط داشتم، به دلیل متو قف شدن رشد جنین، اون رو سقط کردم دو ماه هست اقدام به بارداری کردم اما نشده ، دلیل بر چی میتونه باشه و من باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟

  8. زهرا عربی

    سلام و درود وقتتون پر خیر و برکت من ۲۹ سالمه و۵ ماه پیش سقط داشتم، به دلیل متو قف شدن رشد جنین، اون رو سقط کردم دو ماه هست اقدام به بارداری کردم اما نشده ، دلیل بر چی میتونه باشه و من باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟

  9. سادات

    سلام وقتتون بخیر
    ۳۶ سالمه یه پسر ۵ ساله دارم ، ۶ ماهه اقدام به بارداری مجدد کردم ، ولی باردار نشدم ، رفتم سونوگرافی ،تخمک گذاریم مشکلی نداره ، یه میوم اینترمورال در ناحیه فوندوس دارم ، و پولیپ دارم. این دو مورد میتونن عامل ناباروری من باشن؟
    سپاس

  10. فاطمه

    سلام من ۲۹ساله یه پسر ۷ساله دارم ۶سال iudداشتم و از دی ماه پارسال تاحالا اقدام به بارداری کردم ولی موفق نشدم تعداد رابطه هام هم تقریبا ۴یا ۵بار در ماه هست ایا این میتونه رو عدم باروری تاثیر بزاره

  11. اعظم

    سلام…من یه خانم ۲۸ ساله هستم یک دختر ۶ ساله دارم ودر سال ۹۸ یه سقط ۲۳ هفته پسر داشتم و این ک تا ابان ماه قرص ال دی مصرف داشتم بعد از ۲ دوره پریودی روز چهاردهم سیکل قاعدگی ک افتاده بود ۲۲ دی ماه نزدیکی داشتم ک هرماه فقط در روز های تخمک گذاری نزدیکی داشتم چون پسر میخوام وتا الان هیچ اتفاقی نیوفتاده ومن هنوز منتظرم برای باردار شدن
    همسرم اواخر بهمن ماه یه جراحی پرونال یا ابسه مقدی داشته وقرص سفالکسین وسیپروفلوکساسین مصرف داره با این همه توضیحات میشه علت باردار نشدن من رو بگین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.